mandag 13. august 2012

Florida og New York 10. - 24.oktober 2012

Da begynner planene å ta form. Flybillett er bestilt og vi drar fra Gardermoen onsdag 10.oktober på formiddagen. Vi mellomlander i New York, for så å fly til Orlando. Her skal vi være frem til 21.oktober. Da flyr vi til New York og blir der i 3 netter. Den 24.oktober flyr vi hjem igjen. Hotell i New York er ordnet.

Nå mangler bare leiebilen og visumsøknader. I Orlando, Florida har vi tenkt å kjøre til Key West. Det tar noen timer, men vi skal overnatte 1 natt, så vi har god tid. Ellers skal vi innom hovedkontoret til Tupperware. Utover det tar vi det litt som det kommer. Har fått flere gode forslag på ting som kan gjøres. Et av høydepunktene blir å møte 5-menningen til ungene - David. Han bor i Florida og bare 1,5 t ca unna der vi skal bo. Han er etterkommer etter broren til oldemor. Så dette blir spennende :)

Vi har tatt bilde av der hvor Omnes-gården en gang i tiden stod. Og vi har tatt noen familiebilder fra 70-årslaget til mamma. Søskenbarnbilder og søskenbilder av pappas side. David som jeg har kontakt med er 5-menning til mine barn, så det er ikke nærme slekt, men allikevel veldig gøy å skulle møte han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar